452339e7d065

فودکورت شرقی بازار بزرگ ایران

تهران، منطقه ۲۲، طبقه سوم بازار بزرگ ایران (ایرانمال)/ شرکت مشاور: خداداد و همکاران/ معمار: آرش خداداد

نام: فودکورت شرقی بازار بزرگ ایران/
آدرس: تهران، منطقه ۲۲، طبقه سوم بازار بزرگ ایران (ایرانمال)/
شرکت مشاور: خداداد و همکاران/
معمار: آرش خداداد/
تيم طراحي: سپنتا گلچین، پوریا عامری، مرجان رحیم زاده ، زهرا نیکزارع، آرمین خداداد/
تاریخ اجرا: ۱۳۹۵ – ۱۳۹۷/
مساحت: ۸۰۰۰ مترمربع/
نوع: رستوران، طراحی داخلی/
مشاور سازه: شركت ژالكه/
تاسيسات مكانیکی و الكتریکی: شرکت ژالکه/
نورپردازی: سپهر منور، نورسافرم/
مدیر اجرایی: ایمان کلهر/
تیم اجرا: میلاد صنعتی، فرزین تجلی، محمود فخر/
نظارت: شرکت های کیسون و آمود راه/
پیمانکار: شرکت ژالکه/
طراح سه بعدی: آرمین خداداد/
عکاس: ديد استوديو، استوديو تكرار/
کارفرما: البرز تات/
بودجه: ۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال/
مصالح: جی اف آر جی، کناف، شیشه لاکوبل، ترموود/

مجموعه بازار بزرگ ایران با بیش از یک میلیون مترمربع یک مجموعه بسیار متنوع از عملکردها است که فودکورت حاضر یکی از چند فودکورت این مجموعه بوده که در طبقه سوم مجموعه قرار گرفته است. پروژه به صورت یک فضای خالی بر پایه طراحی اولیه از مشاورکل پروژه به ما تحویل شد که دارای نابسامانی بسیار در حل مسیرهای حرکتی و عدم و جود تعریف مشخص در ریز فضا ها بود. حل شدن و شاخص نبودن فود کورت در پهناوری مال ما را بر آن داشت که برای فضا کیفیتی خاص و شاخص ایجاد کنیم که در عظمت کل بازار قابل آدرس دهی و شناسایی باشد.

پس فرآیند طراحی با رویکرد ایجاد هویت مستقل برای فودکورتی نه چندان بزرگ در داخل یک مرکز خرید بسیاربسیار بزرگ شکل گرفت. باز کردن فضای فود کورت برای ایجاد یک حس مشترک جمعی و خلق پیوستگی و اصلاح سیرکولاسیون حرکتی، الگویی از کیفیت معماری در کلیه قسمتهای فضا ایجاد نموده است. احجامی متمایز به میانه فضا اضافه شده تا که هم پاسخگوی برنامه فیزیکی باشد و همچون مجسمه هایی به فضا غنی بصری ببخشد. این فرمها که در واقع آشپزخانه ها هستند و در هماهنگی با سیرکولاسیون حرکتی چرخیده و پیچیده اند و در اطراف خود زونهای نیمه عمومی و عمومی را شکل داده اند.

منبع: سایت معماری معاصر ایران  caoi.ir

خروج از نسخه موبایل